ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Încă o amendă pentru firma care folosea apă din hazna

Publicat: sâmbătă, 18 Martie 2023 , ora 10.00
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
Societatea comercială din Poiana Brașov care a fost amendată cu 10.000 de lei pentru că pregătea ciorba cu apă din hazna, iar din această cauză mai mulți copii veniți în vacanță au ajuns la spital, a primit o nouă amendă.

De această dată, inspectorii Comisariatului Județean de Protecția Consumatorului s-au deplasat la Moieciu de Jos, unde firma mai are o proprietate unde desfășoară activități comerciale și unde, de fapt, are chiar sediul social.

Deși unitatea era deschisă, accesul echipei de control a fost împiedicat, motiv pentru care societatea comercială a primit o altă amendă de 10.000 de lei.

Amenda inițială de 10.000 de lei și oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor din Poiana Brașov au fost decise ca urmare a faptului că nu se respectau prevederile legale din punct de vedere al organizării și al igienei din blocul alimentar. De asemenea, se utiliza apă din sursă proprie, pentru care nu au putut fi prezentate buletine de analiză, iar personalul nu era calificat și certificat.

Sorin Țîrcă