ACUM:
17.00
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Sens unic (continuare)
Apoi:
19.00
Radiojurnal Radio România

Știri sportive Înapoi

Jucătoarea de handbal Sorina Tîrcă va evolua în continuare pentru Rapid București

Publicat: marți, 21 Iunie 2022 , ora 9.24
Sursa Foto: Facebook / Sorina Tîrcă
Sursa Foto: Facebook / Sorina Tîrcă

Jucătoarea de handbal Sorina Tîrcă va evolua în continuare pentru Rapid București, echipă alături de care a câștigat titlul de campioană în această vară.

Interul stânga a fost împrumutat de Corona Brașov pe parcursul sezonului trecut a Rapid București.

În cazul în care CSM Corona ar fi promovat în această vară în Liga Națională, brașoveană ar fi revenit sub Tâmpa. Cum Corona a ratat promovarea, Sorina Tîrcă a semnat un nou contract, valabil pentru două sezoane, cu Rapid, echipă alături de care va evolua în sezonul viitor în Liga Campionilor.

Sezonul trecut la Rapid pentru mine a fost ceva magic, ireal, un vis devenit realitate după o perioadă dificilă în viața mea. Avem cea mai frumoasă galerie din toată țara, care merită tot respectul, pentru că fără ei nu puteam ajunge atât de departe. Titlul câștigat este rodul echipei, staff-ului, conducerii, sponsorilor, dar nu în ultimul rând al galeriei care ne-a susținut meci de meci, indiferent de rezultat. Le mulțumim tuturor și îi așteptăm din sezonul viitor alături de noi în număr cât mai mare, să facem lucruri mărețe împreună”, a declarat Sorina Tîrcă pentru pagina de facebook a clubului Rapid.

Sorina Țîrcă, fiica fostei mari jucătoare Marina Târcă, a primit una din cele mai drastice suspendări în cazul de dopaj de la Corona Brașov, în toamna anului 2019, un an și patru luni.

Adrian Susanu