ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Știri sportive Înapoi

Kids Tâmpa Brașov începe pregătirile

Publicat: miercuri, 12 Ianuarie 2022 , ora 10.14
Sursa foto: Kids Tâmpa Brașov
Sursa foto: Kids Tâmpa Brașov

Echipa de fotbal Kids Tâmpa Brașov se va reuni sâmbătă, 15 ianuarie, la stadionul ICIM, pentru a relua pregătirile în vederea ultimei părți a sezonului din cadrul Ligii a 3-a, seria C5.

"Urșii" au programate pentru prima zi teste fizice, după care, de luni, 17 ianuarie, vor începe pregătirea propriu-zisă.

"Abia aștept să ne revedem cu băieții și să facem primul pas spre obiectivul nostru, salvarea de la retrogradare. Sunt convins că, cu o pregătire foarte bună în această iarnă, vom avea șanse mari de a ne menține în Liga a 3-a. Ne propunem să luăm plusurile din toamnă și să creștem de acolo. În ultimele 6-7 meciuri de anul trecut am arătat un joc solid, cu un ritm care a crescut de la joc la joc și asta ne de speranță că avem o bază solidă pe care putem să construim și să ne depășim adversarele în lupta pentru obiectiv", a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa Brașov, Ciprian Anghel.

În perioada de pregătire, "urșii" și-au propus să aibă câte un meci amical în fiecare weekend, cu trei deja parafate: unul cu CS Vulcan și două cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe 2. Pe ultimul loc în serie, Kids Tâmpa Brașov mai are trei meciuri de disputat din sezonul regulat, cu Olimpic Cetate Râșnov și FC Pucioasa, în deplasare, și acasă, cu AFC Odorheiu Secuiesc.
Adrian Susanu