ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Liga 3. Derby la Râșnov

Publicat: vineri, 17 Noiembrie 2023 , ora 8.48
FOTO: Facebook CS Olimpic Cetate Rasnov
FOTO: Facebook CS Olimpic Cetate Rasnov

În liga a treia de fotbal, seria a 5-a, derby-ul etapei a 13-a se va juca sâmbătă, la Râșnov. Pe stadionul din Valea Cetății, de la ora 14.00, Olimpic Cetate întâlnește AFC Muscelul Câmpulung în duelul primelor clasate.

Cele două echipe au cate 28 de puncte în clasament, diferența este făcută, deocamdată, la golaveraj, cu un „plus 2” pentru râșnovenii antrenați Lucian Petre. În partida tur, argeșenii s-au impus cu 2-1. 


În alt duel brașovean, Ciucaș Tărlungeni întâlnește Olimpic Zărnești. Partida ce incepe sâmbătă de la ora 14.00 le găsește pe cele două echipe în zone diferite ale clasamentului. Gazdele din Tarlungeni  ocupă locul opt, cu 11 puncte în timp ce echipa antrenată de  Mihai Stere este pe locul trei, cu 24 de puncte, în luptă  pentru a prinde play-off-ul. 

Cu un singur punct în 12 runde, SR Brașov va evolua pe terenul celor de la KSE Târgu Secuiesc. Covăsnenii sunt cu doar o poziție „mai sus” decât „galben-negrii”, dar au 11 puncte. 

În deplasare vor evolua și cei de ACS Kids Tâmpa. De pe locul cinci, cu 20 puncte acumulate, elevii lui Liviu Negoiță întâlnesc Viitorul Curița. Toate partidele cu echipe brașovene angrenate se vor juca sâmbătă, de la ora 14.00.
Radio România Brașov