ACUM:
14.00
Top 30 Brașov FM (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

Maia Morgenstern și Denis Ștefan, vineri seara, la Brașov

Publicat: marți, 22 Noiembrie 2022 , ora 12.28

Zi specială pentru iubitorii filmului istoric românesc. Vineri seara, la Brașov ajung actorii Maia Morgenstern și Denis Ștefan, la proiecția de gală a filmului “Mihai Viteazul, prințul intrat în legenda Europei”, care va avea loc, de la ora 19.00, la cinematograful mallului din cartierul Tractorul.

La gală vor participa și invitați speciali din Brașov, precum pr. dr. Vasile Oltean, care va oferi detalii despre vizitele lui Mihai Viteazul în Brașov.

Evenimentul este organizat în contextul zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

“Vă așteptăm să deschidem o pagină de istorie neștiută. Aveți șansa să faceți fotografii cu personajele principale și să aflați povești neștiute de pe platourile de filmare. Inclusiv coincidențele extraordinare ale acestui film, de care și noi ne mirăm încă. Mulțumiri speciale și domnului profesor doctor Vasile Oltean și tuturor celor care au crezut în acest proiect și îl susțin. (...) Nu uitați să vă achiziționați chiar astăzi un bilet sau să faceți o rezervare pentru o lecție de istorie frumos realizată și emoționantă”, a spus Mihaela Mihai, regizor și producător.

Publicul va putea participa după proiecție și la o discuție cu echipa filmului și o sesiune foto.


Radio România Brașov FM