ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Masă caldă pentru elevii de la Școala Gimnazială Nr. 14 din Brașov

Publicat: joi, 29 Iunie 2023 , ora 17.37
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Masa caldă pentru elevii de la Școala Gimnazială Nr. 14 a fost unul dintre cele mai discutate proiecte de hotărâre din ședința de plen a Consiliului Local de joi, 29 iunie.

Executivul a oferit un raport în care existau două variante pentru implementarea proiectului, însă consilierii liberali au dorit să vină cu un amendament. Pamela Diaconu a declarat că nu poate fi votat un raport în care există două variante de implementare a proiectului, astfel că Radu Cențiu a făcut un amendament în care cerea ca proiectul să fie supus votului cu prima dintre variante.

Primarul și consilierii USR au acuzat că liberalii se leagă de proceduri, în loc să spună dacă ei consideră că ar trebui aduse modificări proiectului sau nu. Senatorul Irineu Darău a amintit că programele naționale similare, demarate în 2016, au eșuat și ar fi imporant ca Brașovul să ofere un exemplu de bune practici.

Pentru că este vorba de un proiect pilot, reprezentanții USR au spus că acesta poate fi îmbunătățit din mers, înainte de implementarea sa în alte școli. În cele din urmă, aleșii locali au votat pentru proiectul cu masa caldă la Școala Gimnazială Nr. 14, așa că elevii de aici vor beneficia în fiecare zi de hrană gătită.

Sorin Țîrcă