ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Măsura arestului preventiv nu se justifică în cazul lui Călin Donca, spune avocatul afaceristului

Publicat: luni, 25 Septembrie 2023 , ora 19.47
Sursa foto: arhivă / ccr.ro
Sursa foto: arhivă / ccr.ro
Măsura arestului preventiv nu se justifică în cazul lui Călin Donca, este de părere Bogdan Cimbru, avocatul afaceristului brașovean.

Prima instanță a decis că antreprenorul trebuie să fie cercetat în stare de arest preventiv, însă Călin Donca a contestat decizia.

Procurorii spun că omul de afaceri a prezentat panourile fotovoltaice pe care le comercializa ca fiind racordate la rețeaua publică și îi asigura pe potențialii clienți că acestea produc deja bani.

“Eu vă spun că nu este adevărat. S-a plâns vreun investitor că a fost indus în eroare? s-a plâns cineva că a fost prezentată vreo afacere într-un mod nereal? Toată lumea a știut cu bună credință prezentate toate datele (...) Da, un control judiciar este rezonabil, proporțional și poate că și necesar în prezenta cauză”
, a spus avocatul Bogdan Cimbru.

Tribunalul Brașov a judecat contestația și a rămas în pronunțare până marți, 26 septembrie.
Sorin Țîrcă