ACUM:
18.00
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Radiojurnal Radio România
Apoi:
19.15
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Știri sportive Înapoi

Meci decisiv, astăzi, pentru handbalistele Coronei

Publicat: miercuri, 25 Mai 2022 , ora 9.51
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

În ultimul meci tare din acest sezon al Diviziei A de handbal feminin, Corona Brașov dă piept, astăzi, cu CSM Unirea Slobozia, adversara directă pentru locul 2 al clasamentului, poziție ce va asigura participarea la meciurile de baraj pentru accederea în Liga Florilor, din sezonul viitor.

Corona Brașov se află în acest moment pe poziția a doua, la numai 3 puncte în fața formației din Slobozia și la numai 2 puncte în spatele primei clasate, CSM Galați.

Corona are nevoie de victorie în acest meci, pentru a-și păstra poziția și a juca barajul pentru Ligă.

Antrenorul brașovencelor vrea să gestioneze bine acest final de sezon și chiar să atace primul loc dacă liderul CSM Galați va face un pas greșit:

„Pas cu pas.. Prima dată este meciul din 25 cu Slobozia, care trebuie câștigat la un gol, dar trebuie câștigat. De acolo, avem asigurat locul 2 pentru a merge la turneul de baraj. Ar mai exista o variantă, în ultima etapă, la Constanța, unde Constanța va întâlni echipa din Galați. Normal, Constanta este o echipă incomodă, a încurcat toate echipele care sunt în fața clasamentului, mai puțin pe Galați”, a precizat antrenorul Alin Bondar.

Brașovencele pot ajunge, pentru al doilea sezon consecutiv, la baraj, după ce anul trecut au terminat în spatele celor de Cetate Deva și Știința București.

Dacă va termina sezonul pe locul 2, Corona va disputa turneul de promovare – rămânere în Liga Națională cu Râmnicu Vâlcea, între 7 și 9 iunie.

Vom merge la baraj, unde vom întâlni cel mai probabil Slatina, Mioveni și Universitatea Cluj. Eu spun că față de anul trecut există o șansă în plus de a promova. Chiar dacă și Slatina și Mioveni au echipe mai puternice decât în vara anului trecut, sunt anumite modificări în ultima parte a campionatului, jocurile s-au jucat mai tot timpul pe teren și există o șansă în plus”, a adăugat antrenorul Alin Bondar.

Partida dintre Corona Brașov și Unirea Slobozia are loc în această seară în Sala Sporturilor, începând cu ora 18.30.

Biletele, în valoare de 5 lei, sunt puse în vânzare online pe www.iabilet.ro, iar la casieria Sălii Sporturilor, biletele se pot achiziționa cu o oră înaintea fluierului de start.

Adrian Susanu