ACUM:
20.00
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
Pop Star
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Meci extrem de important pentru handbalistele de la Corona Brașov

Publicat: vineri, 9 Februarie 2024 , ora 11.42
Sursa foto: Facebook / Corona Brasov
Sursa foto: Facebook / Corona Brasov

Meci extrem de important pentru handbalistele de la Corona Brașov. În etapa a 16 din Liga Florilor brașovencele întâlnesc HC Baia Mare pe teren propriu, cu ambele echipe aflate în partea inferioară a clasamentului.

Corona a reușit primul succes după aproape 4 luni în weekendul trecut, succes pe terenul ultimei clasate Știința București iar acum poate bifa două victorii consecutive în Liga Națională pentru a doua oară în acest sezon.

Pentru a avea o șansă mai mare în lupta pentru evitarea retrogradării, elevele lui Iulian Stamate și Mihaela Seifer trebuie să corecteze greșelile personale. Aceste erori au fost puse pe seama tinereții jucătoarelor.

"Au fost trei puncte foarte importante pentru noi la Știința și pentru moralul fetelor. Urmează un meci foarte greu sâmbătă, acasă cu Baia Mare, un meci care, la fel, ne dorim să-l tratăm cu seriozitate maximă și demonstrăm că am prins un pic de încredere", ne-a spus coordonatoarea secției de handbal, Mica Brădeanu.

În meciul tur, pe 9 septembrie 2023, gruparea din Baia Mare învingea Corona cu 26 la 25. Băimărencele vin după o înfrângere în Cupa României, 36-27, miercuri pe terenul celor de la Dunărea Brăila.

Partida Corona Brașov - HC Minaur Baia Mare se joacă sâmbătă, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor.

Adrian Susanu