ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mihai Stere a fost suspendat trei etape

Publicat: miercuri, 15 Noiembrie 2023 , ora 10.14
Foto: Facebook / ASF Zărnești
Foto: Facebook / ASF Zărnești

Mihai Stere, antrenorul echipei din liga a treia de fotbal Olimpic Zărnești, a fost suspendat trei etape de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, în urma incidentelor de la meciului dintre AFC Odorheiu Secuiesc și Olimpic Zărnești.

Partida din etapa a 9-a a Seriei a 5-a din Liga 3 s-a încheiat cu scorul de 2-2, dar a fost marcată de mai multe momente tensionate. Pe lângă suspendarea de trei etape, Stere a fost și amendat cu 1.100 de lei. Tehnicianul a stat deja trei jocuri în tribună și astfel că poate sta pe bancă în runda următoare, când zărneștenii întâlnesc, în deplasare, Ciucaș Tărlungeni, pe 18 noiembrie.

După 12 runde, Olimpic Zărnești este pe locul 3 în seria a cincea din liga a treia de fotbal, cu 24 de puncte, la 4 puncte în spatele echipelor de primele locuri, Cetate Râșnov și AFC Câmpulung Muscel.

Adrian SUSANU