ACUM:
21.00
Pop Star
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Naționala de hochei debutează azi în turneul preolimpic de la Cardiff

Publicat: joi, 8 Februarie 2024 , ora 10.49
FOTO: Facebook Corona Brașov
FOTO: Facebook Corona Brașov
Antrenorul Coronei Brașov, Dave MacQueen va debuta oficial în postura de antrenor principal al echipei naționale de hochei, la turneul preolimpic care începe astăzi la Cardiff.

Acolo vor avea loc partidele din din Grupa H, din a treia fază a calificărilor la Jocurile Olimpice. Din  grupa tricolorilor mai fac parte Marea Britanie, China și Serbia. Prima clasată va primi dreptul de a evolua în următoarea fază a calificărilor.

Alături de Dave MacQueen, la lotul național sunt convocați șase jucători ai Coronei dar și kinetoterapeutul Adrian Vescan. Din lotul proaspetei câștigătoare a Cupei României au fost convocați portarul Zoltan Tőke și jucătorii Huba Bors, Matyas Kovacs, Balazs Gajdo, Albert Zagidullin și Tamas Farkas. 

România debutează în competiție astăzi 8 februarie de la 18:00 contra Serbiei. Pe 10 februarie de la  17:00 se joacă România - China iar cel mai probabil duelul decisiv al grupei se va da pe 11 februarie de la 21:00 contra gazdei Marea Britanie.
Adrian SUSANU