ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Noaptea Cercetătorilor, la Institutul de Cercetare – Dezvoltare al Universității Transilvania din Brașov

Publicat: luni, 25 Septembrie 2023 , ora 20.29
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
Cei mici, dar și cei mari sunt așteptați în 29 septembrie, de la 17.00, la Institutul de Cercetare-Dezvoltare al Universității Transilvania din Brașov, pentru a vedea și a înțelege altfel știința și tehnologia.

Va fi o nouă ediție a Nopții Cercetătorilor.

“Am pregătit pentru cei interesați standuri în care vor putea să vadă experimente, demonstrații, în care sunt pregătite jocuri interactive, existând reprezentate domenii precum informatică, robotică, electronică, chimie, biologie, matematică, arte, psihologie sau comunicare. În acest an, ca și noutate, avem o zonă specială, în care cinci licee - Colegiul Național Dr Ioan Meșotă, Colegiul Andrei Șaguna, Colegiul de Informatică Grigore Moisil, Colegiul Mircea Cristea și Liceul Andrei Mureșanu - vor participa și ele la eveniment”, a precizat prorectorul cu relațiile publice, prof.dr.med. Liliana Rogozea.

Intrarea este gratuită, iar la Institut puteți ajunge cu  autobuzele RAT de pe linia 24, ce pleacă din Livada Poștei.

Acestea vor avea o frecvență mărită pentru intervalul 17.00 – 21.00, cât timp sunt programate activitățile la Institut.
Adina Chirvasă