ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Știri din actualitate Înapoi

Noi obiective pentru Corona Brașov. Noul manager general a fost prezentat oficial

Publicat: joi, 15 Septembrie 2022 , ora 16.17
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Alexandru Dedu a fost prezentat oficial în cadrul clubului Corona Brașov unde va avea funcția de manager general.

Obiectivul principal al fostului handbalist este de a duce clubul brașovean la nivelul unor mari cluburi sportive pe care le are în CV-ul său de jucător.

Noul conducător vrea să crească numărul de secții din cadrul clubului cu echipe de volei feminin, volei masculin și baschet masculin ce vor intra în competiție din acest sezon.

“Hocheiul trebuie să se bată la primele 2 locuri, sperăm să se bată la primul loc. La nivel de echipă de handbal, ne dorim foarte mult să intrăm în prima ligă. Ne dorim foarte mult ca echipa de volei feminin și volei masculin să promoveze. Ne dorim același lucru și de la baschet. (…) tot ce ține de noi vom face să se întâmple. Astea sunt obiectivele noastre. În același timp, sporturile individuale trebuie să aibă cel puțin aceleași rezultate ca anul precedent”,
a precizat Alexandru Dedu.

Misiunea este una dificilă în contextul în care sportul brașovean a ajuns pe locul 22 la nivel național conform spuselor noului manager.

“Cred cu tărie că Brașovul are puterea de a avea la jocuri sportive echipe în prima ligă. La toate jocurile sportive în același timp. Un lucru care m-a frapat într-un sens pozitiv este faptul că secțiile clubului Corona aduc un număr impresionant de medalii, dar brașovenii nu știu asta și asta nu este un lucru bun, fiindcă oamenii ăștia muncesc pentru comunitate și cu ajutorul comunității”, a mai spus Alexandru Dedu.

De asemenea, în viitor se dorește înființarea unei secții de gimnastică cu un viitor centru olimpic sub Tâmpa.

Tenis de masă, lupte, tir sportiv sunt alte sporturi țintite pentru dezvoltarea clubului brașovean.

Pe de altă parte, noul manager al clubului Corona a confirmat că va avea un salariu de 5000 de euro lunar, la Brașov, el urmând să fie în organigrama clubului sub directorul clubului, acesta cu un salariu mult inferior.

Da, este adevărat. Atâta timp cât director, datorită modului de organizare, este un funcționar public, iar managerul general este un profesionist din sport, consider că este normal”, a declarat Alexandru Dedu.

De săptămâna viitoare, clubul va avea la dispoziție alți 1.4 milioane de lei din partea municipalității, cu scop principal de a acoperii litigiile pierdute de club în ultimii ani în urma scandalului de dopaj de la secția de handbal.

Noul manager a explicat și de ce nu au fost puse în vânzare abonamentele pentru sezonul de hochei și legătura cu noua imagine a clubului.

“Este vina mea, fiindcă hocheiul trebuie gândit în ansamblu clubului Corona. Trebuie să facem o strategie de dezvoltare de imagine, de branding, la nivel de club, trebuie să avem niște însemne, trebuie să fim coerenți în tot ceea ce scoatem pe piață. Se vor întâmpla multe lucruri, suntem într-un proces accelerat”, a adăugat Alexandru Dedu.

La Corona Brașov, Dedu a început să își completeze staff-ul administrativ odată cu sosirile lui Iulian Stamate, cel care se va ocupa de sporturile de vară, Bogdan Pelin, cel care are în subordine sporturile de iarnă și de Cosmin Silistraru, cel care se ocupă de partea de marketing.

Sursa foto: Radio România Brașov FM

Adrian Susanu