ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

Noi servicii la Aeroportul Internațional Brașov

Publicat: joi, 30 Martie 2023 , ora 14.32
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

În ședința de plen a Consiliului Județean Brașov de astăzi a fost aprobată organigrama și statutul de funcții pentru Aeroportul Internațional Brașov, cu noi sevicii publice.

Despre ce este vorba ne-a explicat directorul obiectivului, Alexandru Anghel:

"Am suplimentat organigrama cu un număr de posturi la securitate și la serviciul de intervenție la incendii, practic serviciul PSI, ca urmare a auditurilor de la Autoritatea Aeronautică și s-a aprobat raportul evaluatorului care stabilește prețurile de pornire pentru licitațiile care vor fi organizate pentru închirierea spațiilor comerciale pentru Rent a car și pentru alte activități economice".

Directorul Alexandru Anghel a adăugat că sunt operate modificări și în regulamentul de funcționare al aeroportului:

”Astăzi s-a aprobat modificarea regulamentului de organizare și funcționare al aeroportului, în sensul s-au introdus coduri CAEN care țin de alimentarea cu energie electrică, pentru ne dorim punem în funcțiune stațiile de alimentare de încărcare mașini de la aeroport, o investiție foarte utilă pentru cei care vor vină să-și alimenteze mașinile”.

Totodată, este în lucru un proiect tehnic pentru amenajarea unui parc fotovoltaic, pentru alimentatrea cu energie electrică a aeroportului.

Camelia Vlad