ACUM:
17.00
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Sens unic (continuare)
Apoi:
19.00
Radiojurnal Radio România

Știri sportive Înapoi

Obiectiv ratat. Corona nu prinde nici locul de baraj

Publicat: joi, 26 Mai 2022 , ora 9.37
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Corona Brașov a pierdut meciul cu Unirea Slobozia din penultima etapă a Diviziei A de handbal feminin, scor 32 la 31.

Înfrângerea înseamnă, practic, finalul de sezon pentru brașovence, ele cedând astfel și pozitia a doua în clasament și șansa de a merge la barajul de promovare.

Acest meci a fost exact ca întreg sezonul: momente fluctuante, cu foarte multe ratări, cu foarte multe greșeli tehnice, dar și cu momente foarte bune în care echipa s-a luptat, în care echipa a recuperat. Au fost goluri sau puncte, dar, per total, sezonul este ratat”, a spus antrenorul Alin Bondar.

Ratarea obiectivului de promovare va duce la schimbări la nivelul conducerii echipei, primul vizat fiind antrenorul brașovencelor. Alin Bondar a comentat o posibilă despărțire:

Este la cald și nu vreau să dau niciun fel de declarații despre acest lucru. Simt și eu că sunt la capătul puterilor acuma, pentru că am luptat chiar împotriva tuturor, de multe ori, mai puțin a spectatorilor care au fost, astăzi, de exemplu, în sală, care într-adevăr și-au făcut datoria față de echipă”.

După 21 de etape Corona Brașov a rămas cu 52 de puncte, la egalitate cu Slobozia.

Lider este CSM Galați, cu 57 de puncte.

Deși Corona are un număr egal de puncte, victorii, egaluri și partide pierdute ca și ocupanta locului 3, formația din Slobozia este cea care va juca barajul, aceasta având două victorii în fața Coronei, atât în deplasare, cât și pe teren propriu.

În ultimul meci din acest sezon, Corona va juca în deplasare duminică 29 mai, în compania formației CSM Roman.

Adrian Susanu