ACUM:
7.00
Bună dimineața Transilvania
Urmează:
8.00
Radiojurnal
Apoi:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Organizatorii Jocurilor Olimpice din 2024 au dezvăluit sloganul competiției de la Paris

Publicat: marți, 26 Iulie 2022 , ora 11.09
Sursa foto: paris2024.org/fr/
Sursa foto: paris2024.org/fr/

Organizatorii Jocurilor Olimpice din 2024 au dezvăluit sloganul competiției de la Paris.

Cu exact doi ani înaintea startului Jocurilor Olimpice de la Paris, organizatorii au dezvăluit sloganul competiției din capitala Franței - “Să deschidem larg Jocurile” – oferind, totodată, detalii referitoare la programul și prețul biletelor de intrare, informează AFP.

Dacă motto-ul mișcării olimpice este “Citius, Altius, Fortius” (Mai repede, mai sus, mai puternic), fiecare oraș gazdă își alege propriul slogan pentru ediția pe care o găzduiește.

În afara acestui slogan, Comitetul de organizare Paris - 2024 a detaliat programul Jocurilor Olimpice, a căror ceremonie de deschidere va avea loc pe 26 iulie 2024.

Michael Aloisio, directorul Comitetului de organizare, a mai anunțat că “pentru toate sporturile, biletele încep de la 24 de euro, cu un volum total de un milion de bilete la acest preț”.

În total, 13 milioane de bilete vor fi oferite pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

Nucu Jalea