ACUM:
21.00
Pop Star
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Patrick Mouratoglou a depus mărturie la TAS

Publicat: joi, 8 Februarie 2024 , ora 12.32
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
Cunoscutul antrenor de tenis Patrick Mouratoglou și fizioterapeuta Candice Gohier au depus mărturie, joi dimineața, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, în procesul de dopaj al Simonei Halep.

Miercuri au fost audiați mai mulți experți iar Simona Halep a petrecut aproape 10 ore la sediul TAS. Halep nu va face nicio declarație pentru mass-media înainte de sfârșitul audierii. 

În octombrie 2022, fostul număr 1 mondial anunța că a fost depistată pozitiv cu roxadustat, după un meci din primul tur la US Open. Un an mai târziu Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a anunțat că un tribunal independent a suspendat-o pentru o perioadă de patru ani, incluzând și anul anterior de suspendare. Perioada până la care nu poate evolua Simona este de 6 octombrie 2026.
Adrian SUSANU