ACUM:
6.00
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Știri din Brașov Înapoi

Patru medalii pentru schiorii Coronei, la FIS Children Trophy

Publicat: vineri, 19 Februarie 2021 , ora 14.26

O medialie de aur, două de argint și una de bronz. Au fost adjudecate de schiorii Coronei la competiția internațională de schi FIS Children Trophy, care s-a desfășurat în perioada 17-18 februarie 2021, în Poiana Brașov.

Ioana Corlățeanu a luat medalia de aur la categoria U16, slalom uriaș, David Militaru a luat 2 medalii de argint, la categori U14, slalom și slalom uriaș, iar Kovacs Egon, la U16, slalom uriaș. Sportivii sunt antrenați de Emilian Focșăneanu, Cristiana Opriș și Bogdan Barbu.

Schiorii români au câștigat în total două premii I, trei premii II și două premii III la competiția internațională din Poiana Brașov, organizată de Asociația de Turism Poiana Brașov, Primăria Brașov și Federația Română de Schi și Biatlon.

În total, în Poiana Brașov, au fost 97 de sportivi participanți, din România, Ucraina, Slovacia, Bulgaria, Ungaria și Grecia.

Următoarea competiție internațională de schi din Poiana Brașov este SES Cup - Small Evolving Ski Nations Race, ce va fi organizată în perioada 15-18 martie 2021.

Adina Chirvasa