ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

Percheziții la persoane care dețineau droguri de risc și mare risc

Publicat: joi, 25 Mai 2023 , ora 19.17
Sursa foto: Politia Română
Sursa foto: Politia Română

Sute de grame de droguri și zeci de  mii de lei au fost confiscate astăzi în cadrul unei acțiuni a polițiștilor  Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Brașov, care au efectuat 9 percheziții domiciliare. 

Acestea s-au desfășurat pe raza județului Brașov, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor prevăzute de Legea privind prevenirea și combaterea traficului ilicit de droguri.

În urma perchezițiilor au fost depistate și ridicate 300 de grame de cannabis, sub formă de muguri, 97 de comprimate XTC, de diferite forme și culori, 100 de grame de amfetamină, 2 grame de cocaină, precum și mai multe grindere și ustensile, destinate consumului de droguri.

De asemenea, au fost descoperiți și ridicați 43.889 de lei, 385 de lire și 20 de dolari.  

După finalizarea perchezițiilor domiciliare, 6 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Teritorială Brașov, unde, după audieri, s-a dispus măsura reținerii acestora, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. 

Totodată, pentru continuarea actelor de urmărire penală va fi sesizat Tribunalul Brașov, în vederea dispunerii măsurii de arestare preventivă.


Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Radio România Brașov FM