ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Prima ediție a Vibes Community Fest, pe 25 august, în Piața Sf. Ioan

Publicat: joi, 18 August 2022 , ora 17.08

Prima ediție a Vibes Community Fest va avea loc pe 25 august, de la ora 18.00, în Piața Sf. Ioan.

Este un festival dedicat întregii comunității din Zona Metropolitană a Brașovului.

Evenimentul adună 20 de ONG-uri, elemente de artă, cultură contemporană și avangardistă, concerte și alte activități interactive.

Concertele vor fi susținute de trupa locală Pedestrians, DJ Tennebrek și Mihail.

“Festivalul unește comunitatea în jurul a două programe principale pe care Agenția Metropolitană le-a facilitat pentru tinerii și adulții din aria metropolitană Brașov. Vom sărbători un an de la lansarea platformei Voluntariat Brașov, care reunește peste 4200 de voluntari și 115 organizații. Și vom lansa cea de-a doua ediție a Generației Tech, un program prin care sute de tineri și adulți brașoveni vor beneficia de un cadru gratuit pentru dezvoltarea competențelor digitale, IT și marketing digital”, a explicat Medeea Petrovan, manager proiect eveniment.

Festivalul este organizat de Agenția Metropolitană.

În cadrul evenimentului vor fi premiați cei mai activi 10 voluntari.

420 de tineri brașoveni au beneficiat anul trecut de programul Generația Tech, iar 50% dintre ei sunt angajați sau freelanceri.

Radio România Brașov FM