ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primul avion care va ateriza pe Aeroportul Brașov joi, 15 iunie, aparține Companiei Tarom

Publicat: miercuri, 7 Iunie 2023 , ora 12.53
Sursa foto: arhivă / facebook / Adrian Veștea
Sursa foto: arhivă / facebook / Adrian Veștea

Primul avion care va ateriza pe Aeroportul Brașov joi, 15 iunie, aparține Companiei TAROM.

Aeronava va pleca din București la ora 07:30 și va ajunge la Ghimbav la ora 08:10.

Anunțul a fost făcut la Radio România Brașov FM, la emisiunea Pulsul Zilei cu Florin Pop, de către președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea:

"Vom ateriza cu un avion al companiei TAROM, de 100 de locuri, un Boeing. Vom fi prima cursă. Vom ateriza la ora 8:10 pe Aeroportul din Brașov. Îmi doresc să avem cât mai mulți oaspeți. Am încercat să aduc cât mai multe personalități brașovene acasă cu ocazia acestui eveniment. (...) Sunt mulți care încă evaluează dacă își găsesc timpul necesar pentru a ajunge cu prima cursă pe Aeroportul de la Brașov. Vom pleca, de asemenea, spre București, la ora 10:30. Deci, practic, vom avea două ore în care vom prezenta oaspeților noștri aeroportul, vom dezveli placa din interiorul terminalului".

Până atunci, însă, weekendul acesta, pe 10 și 11 iunie, Aeroportul de la Ghimbav își deschide larg porțile pentru cei interesați.

Vor fi show-uri aviatice, concerte și o mulțime de surprize pentru cei care trec pragul celui mai nou aeroport din țară.

“Este și aeroportul care are ultima tehnologie, din foarte multe puncte de vedere. Este un aeroport care este cochet, este un aeroport pe care noi, brașovenii, îl așteptăm de foarte multă vreme. Am toată convingerea că va fi unul dintre aeroporturile importante ale României. În timp relativ scurt o să avem un număr foarte mare de pasageri. Vor exista și companii aeriene. Știu că sunt foarte mulți nerăbdători pe anumite destinații, dar, pas cu pas, vom ajunge în fiecare colț al lumii", a adăugat Adrian Veștea.

Cei care vor să ajungă sâmbătă și duminică la Zilele Porților Deschise la Aeroportul Internațional Brașov au la dispoziție autobuzele RAT de pe linia 28, care vor pleca la fiecare 10 minute din Livada Poștei.

Interviul integral, aici:

Sursa foto: arhivă / facebook / Adrian Veștea

Monica Neacșu