ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Probleme pentru Edi Iordănescu. Un „tricolor” a părăsit cantonamentul Naționalei

Publicat: marți, 14 Noiembrie 2023 , ora 10.40
FOTO: frf.ro
FOTO: frf.ro
Edi Iordănescu nu se va putea baza în meciurile cu Israel și Elveția, ultimele ale Naționalei României în preliminariile Euro 2024, pe atacantul Daniel Bîrligea.

Federația Română de Fotbal a anunțat în această diminață că fotbalistul de la CFR Cluj a părăsit cantonamentul din cauza unor probleme medicale.

„Prezent la reunire cu o problemă medicală, Daniel Bîrligea a plecat în această dimineață din cantonamentul de la Mogoșoaia. În urma investigațiilor medicale efectuate de către staff-ul medical s-a constatat că atacantul legitimat la CFR Cluj are o leziune musculară, iar recuperarea acestuia nu se poate realiza în timp util.
Staff-ul echipei naționale îi urează lui Daniel însănătoșire grabnică și îl așteaptă la lotul național la viitoarele meciuri! Selecționerul Edward Iordănescu a decis să nu cheme pe altcineva pentru meciurile cu Israel și Elveția”, a notat frf.ro

Florin Tănase, Denis Drăguș, Denis Alibec și George Pușcaș sunt atacanții pe care se va baza Edi Iordănescu în meciurile cu Israel și Elveția.
Radio România Brașov