ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Recomadările ISU Brașov pentru cei care merg la scăldat

Publicat: luni, 17 Iulie 2023 , ora 13.07
Sursa foto: Facebook / ISU Brașov
Sursa foto: Facebook / ISU Brașov

Temperaturile ridicate îi îndeamnă pe oameni la scăldat, iar pentru evitarea unor tragedii, este important ca scăldatul să se facă doar în locuri special amenajate pentru înot. Condițiile de înot pot fi imprevizibile în râuri, iazuri și lacuri.

ISU Brașov trage un semnal de alarmă pe Facebook și reamintește că în multe situații, curentul puternic, adâncimea apei și teribilismul pot duce la scenarii dramatice! Chiar și înotătorii buni pot obosi, pot suferi crampe musculare sau pot fi prinși în curentul apei.

Siguranța copiilor este o prioritate absolută, mai ales în apropierea apei. Nu trebuie să-ți pierzi copilul din câmpul vizual, nici măcar o secundă. Chiar dacă copilul tău înoată bine, nu există nicio garanție că nu se poate întâmpla ceva rău.

Asigură-te că cei mici se scaldă doar în locuri special amenajate pentru înot și respectă avertizările privind interzicerea scăldatului în anumite zone! Supraveghează constant copiii în apă sau în apropierea acesteia!