ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Retro Parada Verii, "bătrânele doamne" vor fi ieși la plimbare prin Brașov

Publicat: duminică, 30 Iulie 2023 , ora 21.47
Sursa foto: Facebook / Retromobil Brașov
Sursa foto: Facebook / Retromobil Brașov

Pe 5 august, "bătrânele doamne" vor fi scoase la plimbare și vă așteaptă să le admirați. Retromobil Club România, prin filiala Brașov, organizează Retro Parada Verii.

Evenimentul este dedicat pasionaților de automobile istorice, atât autohtone, cât și internaționale. Toți cei care doresc să le admire sunt așteptați pe Aleea Tiberiu Brediceanu (Sub Tâmpa), între orele 11.00 - 15.00, "să facem cu toții o întoarcere în timp și să admirăm multe din mașinile copilăriei noastre sau a părinților noștri", după cum menționează chiar organizatorii pe pagina lor de socializare Retromobil Brașov.

Veți avea ocazia să admirați nu doar mașini cu o istorie în spate, ci și munca de ani de zile a colecționarelor de a le readuce la viață.

"Fiecare dintre noi are o povestioară despre <<utilajul>> nostru și suntem dispuși să vă împărtășim povestea <<agregatului>>. Singura condiție este să ne onorați cu prezența și să vă bucurați împreună cu noi", mai adaugă organziatorii.

Ca de obicei, intrarea este liberă.

Bianca Bucă