ACUM:
18.00
Buletin de știri
Urmează:
18.05
Sens unic (continuare)
Apoi:
19.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

Se deschid pârtiile din partea inferioară a domeniului schiabil

Publicat: joi, 13 Ianuarie 2022 , ora 14.45
Sursa foto: Primăria Brașov
Sursa foto: Primăria Brașov
Vești bune pentru iubitorii de schi! Se deschid pârtiile din partea inferioară a domeniului schiabil, după cum anunță reprezentanții Primăriei Brașov.

Având în vedere temperaturile coborâte din ultima perioadă, când au fost înregistrate temperaturi și de - 17 grade pe vârful Postăvarul, în ultimele zile au funcționat, în continuu, instalațiile de producere a zăpezii artificiale, în special pe pârtiile din partea inferioară a masivului, astfel că, la sfârșitul acestei săptămâni, vor fi deschise pârtiile Sulinar, Drumul Roșu și breteaua de legătură care leagă Drumul Roșu cu pârtia Bradul, toate în partea inferioară a masivului.

Stratul de zăpadă bătută de pe pârtie este de aproximativ 30 de cm.
Pârtiile din partea superioară a muntelui, unde, de asemenea, s-a produs zăpadă artificială, sunt în condiții foarte bune, stratul de zăpadă bătută de pe pârtie are aproximativ 50 de cm.

Astăzi se schiază în condiții bune în zona superioară a pârtiilor Lupului și Drumul Roșu, cu ieșire spre stația telescaunului Ruia (telescaunul de 6 locuri), precum și pe pârtiile Kanzel, Doamnei și Ruia, cu ieșire în Drumul Roșu, apoi către telescaunul Ruia.

Și pârtiile pentru începători, Bradul și Stadion, sunt deschise pentru cei care vor să învețe să schieze. Până sâmbătă, coborârea din masiv în Poiana Brașov se va face tot cu telegondola.

Instalațiile de transport pe cablu care funcționează astăzi sunt telecabina Capra Neagră, telegondola, telescaunul Ruia și teleschiurile Bradul și Stadion.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video: Primăria Brașov
Radio România Brașov FM