ACUM:
21.00
Pop Star
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Secția de patinaj artistic de la Corona Brașov pregătește un final intens de sezon pe gheață

Publicat: miercuri, 7 Februarie 2024 , ora 17.13
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Secția de patinaj artistic de la Corona Brașov pregătește un final intens de sezon pe gheață, care va culmina cu tradiționala gală de patinaj artistic. În acest an, se pregătesc mai multe surprize pentru amatorii acestui sport.

Până atunci, sportivii brașoveni vor lua startul la Cupa României, la Campionatul Național, care se va disputa la Brașov dar și la Cupa Corona.

Despre gala patinajului artistic brașovean, care va avea loc în martie sau aprilie, coordonatoarea secției de la Corona Brașov, Simona Pungă, ne-a precizat:

"Îmi doresc ca ultimul concurs din sezon să fie la noi acasă, Campionatul și Cupa Corona, după care pentru toți brașovenii îmi doresc să organizez acea gală pentru a face un eveniment special. Anul trecut a avut succes. Anul acesta vrem să avem și niște invitați speciali și pentru asta trebuie să ne pregătim ca atare, să fie un eveniment pentru brașoveni, în exclusivitate".

Pentru perioada de vară, antrenoarea secției de patinaj artistic dorește să organizeze un cantonament internațional, în vederea viitoarelor concursuri pe gheață. Astfel, juniorii vor fi pregătiți pentru grand prix- urile internaționale, care vor debuta în luna septembrie.
Dorin Dușa