ACUM:
19.00
Rockada
Urmează:
20.00
Rockada
Apoi:
21.00
Teatrul Național Radiofonic

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Șervețelele umede, eterna problemă a canalizărilor brașovene. Azi, episodul Dobrogeanu Gherea

Publicat: sâmbătă, 5 Iunie 2021 , ora 16.00
Sursa foto: SRR
Sursa foto: SRR

Șervețele umede, dar și materiale de construcții. Au dominat între toate gunoaiele scoase de cei de la Compania Apa, azi, într-o amplă operațiune de curățare a rețelei de canalizare pe strada Dobrogeanu Gherea. Oamenii au muncit jumătate de zi aici, iar ceea ce au găsit, i-a determinat pe reprezentanții Companiei să facă din nou un apel către brașoveni să fie mai reponsabili cu ceea ce aruncă în toalete sau canalizare.

Din cauza lucrărilor, a fost nevoie de închiderea traficului pe ambele sensuri. Asta pentru că a fost utilizată o autospecială de mare capacitate, destinată acestui tip de rețele. Cei din zonă s-au bucurat mai ales de liniștea unei străzi fără trafic.

Totuși, pe parcursul lucrărilor, în măsura în care s-a putut, riveranii au avut acces pe stradă. Compania Apa are de mai bine de un an o campanie de conștientizare a brașovenilor privind lucru8rile care nu ar trebui să ajungă în canalizare.
Adina Chirvasă