ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Știri din sport Înapoi

Simona Halep acuză Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului de tergiversarea cazul

Publicat: miercuri, 24 Mai 2023 , ora 23.56
Sursa foto: Facebook / Simona Halep
Sursa foto: Facebook / Simona Halep

Simona Halep are o nouă reacție. În această seară, într-un mesaj public redactat în limba englez, tenismena din România acuză Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului de tergiversarea cazului.

"Încă o dată, în această seară, sunt devastată. ITF mi-a amânat pentru a treia oară audierea, din nou pentru încă o lună.

Aștept să fiu judecată din luna octombrie a anului trecut. În decembrie am reușit, în sfârșit, datorită experților, să demonstrez că lotul de suplimente pe care îl foloseam era contaminat, de aici și rezultatul pozitiv al testului.

Am cerut, așa cum prevede regulamentul anti-doping, o audiere rapidă: este dreptul meu, este scris în regulament! Din păcate ITF mi-a amânat audierea de trei ori, mi-a interzis dreptul de a fi judecată de un tribunal independent. Nu mi-a permis să particip la niciun turneu în ultimele 8 luni.

Nerespectarea regulilor de către ITF cu privire la audierea pe care o solicit este total lipsită de respect. Nu mai am cuvinte... Justiția amânată este justiție interzisă", a scris Simona Halep pe pagina sa de Facebook.

Radio România Brașov FM