ACUM:
0.00
Transilvania by night

Știri din muzică Înapoi

Smiley, despre noul single, creație și schimbări: ''În perioada de pandemie m-am refugiat în muzică''

Publicat: joi, 10 Iunie 2021 , ora 18.16
Sursa foto: Facebook Smiley
Sursa foto: Facebook Smiley

Smiley, unul dintre cei mai iubiți artiști din România a vorbit într-un interviu, în cadrul emisiunii Sens Unic, despre noua sa piesă, dar și despre modul cum îmbină viața de proaspăt tătic cu muzica.

,,Noi doi și noaptea'' este cel mai nou single al artistului. Cu un videoclip ce ne întoarce în timp, în anii '80 și care face referire la ''vremurile de glorie pentru muzică și distracție'', artistul a mărturisit că acest single este pentru fani și speră ca ei să îl așeze curând în playlisturile lor de party.

''Sunt entuziasmat când filmez un clip nou. E un clip care redă nebunia, starea piesei și cumva ca și imagine, stilul anilor '80. M-am gândit că dacă tot am terminat piesa cu oamenii mei să o și asculte câțiva dintre ei așa...în mașină. Noi, pe vremuri și chiar și acum, verificăm piesele în mașină și în general cu prietenii.'' a spus Smiley.

Vremurile din ultimul an l-au determinat pe artist să se refugieze în muzică.

''În perioada de pandemie m-am refugiat în muzică. Mi-am găsit nopțile de club în muzică, nopțile de distracție în muzică. Cumva, ceea ce nu trăiam în real life mi le imaginam în muzică. Și cam așa s-a născut și piesa asta care este una dintre cele mai comentate piese ale mele. A fost surprinzător pentru oameni, am simțit nevoia să mai alternez lucrurile. Unora le-a plăcut povestea, altora, nu. Dar eu mă așteptam la povestea asta.'' a adăugat cântărețul.

Despre dorul de concerte și de public, Smiley a spus că așteaptă cu nerăbdare să revină pe scenă, locul unde se simte ca acasă:

'' Îmi e foarte dor, nici nu știu la ce să mă aștept, nu știu nici cât de emoționat o să fiu. Unul dintre primele concerte pe care le am o să fie lângă Brașov, la Ghimbav. Sper să fie bine, să se distreze oamenii. Noi venim cu poftă de cântat. Mie tot timpul mi-a plăcut să cânt la Brașov, am multe concerte acolo. Îmi place foarte mult muntele, mai mult decât marea.''

De câteva luni, Smiley și Gina au devenit părinți, iar micuța Josephine este acum centrul universului lor. Muzica și viața de tătic se împletesc perfect în viața artistului, mai ales că el și-a aranjat lucrurile din timp, la studio, astfel încât să fie cât mai mult în preajma fetiței și a Ginei.

''Suntem fericiți în fiecare zi. Ne trezim cu ea zâmbind și parcă treci altfel pe acasă, parcă plec mai greu de acasă, petrecem amandoi mai mult timp acasă. Nu este nicio schimbare în rău, ci numai în bine. Deocamdată petrec mai mult timp acasă, mai puțin la studio. M-am pregătit din timp pentru că știam ce o să urmeze și mi-am dedicat timp să stau acasă'' a mărturisit Smiley.

Interviul integral cu Smiley, în materialul audio atașat.

Radio România Brașov FM