ACUM:
21.00
Pop Star
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Speed Dating”, de Ziua Îndrăgostiților, la o cafenea din Brașov

Publicat: luni, 12 Februarie 2024 , ora 13.05
FOTO: Facebook / Artiz Theatre Company
FOTO: Facebook / Artiz Theatre Company

Pe 13 si 14 februarie sunteți invitați la un eveniment exclusivist, în care aveți ocazia să întâlniți oameni noi, să socializați și să participați la așa numitele "întâlniri rapide" pentru a vă cunoaște jumătatea.

Evenimentul organizat de Artiz Theatre Company la Velo Coffee reunește două categorii de vârstă, 25-37 de ani și 38-53 de ani și propune două seri de distracție si bună dispoziție. Iza Porumbu, organizator, ne oferă detalii:

Prima probă este una de speed bingo, un joc interactiv care te ajută să spargi gheața și să începi interacțiunea cu cei care sunt la eveniment. Proba doi este un exercițiu în care noi găsim lucruri pe care le avem în comun cu restul participanților. Proba trei și probabil cea mai populară și cea mai faimoasă, după cum bine știm poate din filmele americane, avem aceste mici întâlniri rapide, de câteva minute fiecare. Ele sunt create într-un sistem foarte bine stabilit de rotație. Domnișoarele vor sta la câte o masă și domnii, rând pe rând, le vor vizita pe fiecare în parte. Proba patru și ultima este una informală, în care ai oportunitatea de a continua anumite conversații pe care le-ai început, de a face schimb de contacte și de a socializa într-un ritm liber în locația pe care o avem”.

Taxa de participare la eveniment este de 75 de lei.

Ruxandra STOICA