ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Știri din sport Înapoi

SR Brașov și FC Brașov au programate meciuri pe Stadionul Tineretului, sâmbătă

Publicat: joi, 16 Martie 2023 , ora 8.45
Sursa foto: arhivă / pixabay.com
Sursa foto: arhivă / pixabay.com

Stadionul Tineretului este gazdă, sâmbătă, 18 martie, pentru două jocuri. Atât SR Brașov, în Liga a treia, cât și FC Brașov, în Liga a doua, au programate meciuri pe teren propriu în acest weekend.

Elevii lui Dan Alexa încep play-out-ul Ligii secunde contra celor de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, într-un joc programat de la ora 11.00, iar în etapa viitoare, înainte de întreruperea campionatului vor evolua în deplasare cu Progresul Spartac.

“Am început cu două echipe imprevizibile. Pentru noi important este să evoluăm bine. Vom vedea și alți jucători. Pregătim sezonul următor. Sigur, ne dorim foarte mult să câștigăm fiecare joc. Tratăm foarte serios meciurile”, a spus antrenorul celor de la FC Brașov, Dan Alexa.

În Liga a treia de fotbal, SR Brașov va disputa jocul contra celor de la KSE Tg. Secuiesc, de la ora 16.00.

Elevii lui Ionuț Pârvu vin după succesul din etapa trecută de la Păulești și ocupă locul 4 în serie, cu 26 de puncte și țintesc play-off-ul în acest sezon.

Antrenorul Ionuț Pârvu nu este îngrijorat de starea terenului înainte de meciul din weekend:

“Depinde cum va fi vremea. Ambele echipe vor fi pe același teren și eu spun că echipa este foarte bine pregătită, indiferent cum va arăta terenul. Suntem mai aproape de obiectivul propus – calificarea în play-off. Sâmbătă trebuie să câștigăm cele trei puncte, ca să ne asigurăm calificarea înainte cu etapă”.

Pentru jocul de sâmbătă revin Gugu și Sandu, dar Rența este suspendat.

De asemenea, conducerea celor de la SR Brașov încearcă să rezolve și situația lui Ștefan Răchișan până la startul meciului.

Adrian Susanu