ACUM:
14.00
Top 30 Brașov FM (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri

Știri din sport Înapoi

SR Brașov va juca pe teren propriu ultimele două meciuri din acest an

Publicat: joi, 24 Noiembrie 2022 , ora 13.29
Sursa foto: Facebook / SR Brașov
Sursa foto: Facebook / SR Brașov

SR Brașov va juca pe teren propriu ultimele două meciuri din acest an și așteaptă la stadion un număr record de 1000 de spectatori.

Prima ocazie este meciul dintre SR Brașov și Cetate Râșnov, care are loc sâmbătă, pe 26 noiembrie, de la ora 14:00, pe Stadionul Tineretului.

Oficialii de la SR Brașov au lansat campania “1000 pentru Steagu’”, prin care își doresc să atragă la stadion 1000 de spectatori plătitori la fiecare meci.

O noutate pentru jocul cu Cetate Râșnov, unul în care cele două formații se luptă pentru un loc în play-off-ul ligii a treia, o reprezintă faptul că biletele sunt din nou disponibile pentru achiziție online. Bilete care până de curând puteau fi cumpărate doar în ziua meciului sau cu rezervare prin email, acum pot fi găsite direct pe portalul bilete.ro și pe site-ul clubului srbrasov.ro.

Pachetele de beneficii pentru fiecare achiziție de bilet includ acces general la Tribuna 2 pentru suporteri, la prețul de 10 lei, Family Zone, pentru părinți cu copii, preț 30 de lei, și acces VIP pentru zona de fotolii, preț 50 de lei.

După 13 etape disputate în acest sezon în seria a cincea din Liga a 3-a, SR Brașov este pe locul 5, cu 17 puncte, în timp ce adversara de sâmbătă, Olimpic Cetate Râșnov este pe locul 3, cu 21 de puncte.

Adrian Susanu