ACUM:
21.00
Pop Star
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

TAS a anunțat că ultimele pledoarii au fost prezentate în cazul Simonei Halep

Publicat: vineri, 9 Februarie 2024 , ora 20.21
Sursa foto: arhivă / Facebook / Simona Halep
Sursa foto: arhivă / Facebook / Simona Halep
“Sunt foarte încrezătoare că adevărul va ieși la iveală și se va demonstra că nu am avut intenția de a mă dopa vreodată și nici nu m-am dopat vreodată” a spus Simona Halep la finalul ultimei sesiuni de audieri din procesul său de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Simona Halep a fost audiată timp de trei zile de către cei de la TAS,  iar vineri după-amiază instanța elvețiană a anunțat că ultimele pledoarii au fost prezentate.

Un termen pentru verdictul final nu a fost stabilit.

În 2022, la 21 octombrie, sportiva din Constanța anunța că a fost depistată pozitiv cu roxadustat, după un meci din primul tur la US Open.

Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, suspendare pe care tribunalul a decontat-o din perioada de ineligibilitate.

Ca atare, suspendarea fostului număr unu mondial este valabilă de la 7 octombrie 2022 până la 6 octombrie 2026. 

Acum fostul număr unu mondial speră ca în urma verdictului TAS suspendarea să fie diminuată și să se întoarcă cât mai repede într-o competiție oficială.
Adrian Susanu