ACUM:
15.00
Buletin de știri
Urmează:
15.05
Sens unic
Apoi:
16.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Trafic blocat pe DN1, la Predeal, din cauza unui accident cu 5 victime

Publicat: sâmbătă, 2 Decembrie 2023 , ora 14.42
Foto: IPJ Brașov
Foto: IPJ Brașov

La acest moment traficul rutier este blocat pe DN1, în zona localității Predeal, ca urmare a unui accident de circulație, ce a avut loc cu puțin timp în urmă, anunță IPJ Brașov.

În accident sunt implicate 3 autovehicule și în urma coliziunii dintre acestea, 5 persoane, ocupanți în autovehicule, beneficiază de sprijin medical.

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic și se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Din cauza poziției vehiculelelor, circulația rutieră este blocată la acest moment, drept pentru care traficul rutier urmează a fi reluat de îndată ce va fi posibil, după finalizarea activităților de cercetare și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil.

Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus și să respecte semnalizarea rutieră.

Marian STOICA