ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Trasee modificate pentru autobuzele care circulă pe două linii metropolitane

Publicat: marți, 21 Noiembrie 2023 , ora 10.01
Foto: RATBV
Foto: RATBV

De astăzi, timp de câteva zile, autobuzele de pe liniile metropolitane 110 (Brașov - Cristian) și 120 (Brașov - Vulcan), se vor deplasa prin comuna Cristian, pe ambele sensuri de deplasare, pe un traseu ușor deviat în zona Primăriei din localitate, respectiv pe străzile Ghimbavului și Morii.

Modificarea este determinată de efectuarea începând de astăzi a unor lucrări de infrastructură pe strada Lungă (DN 73) din Cristian. În aceste condiții, până la finalizarea lucrărilor, autobuzele de pe liniile 110 și 120 nu vor mai deservi stațiile ”Școală Cristian” și ”Parcul Eroilor”, pe ambele sensuri de deplasare.

Pentru îmbarcarea călătorilor din zonă vor fi amenajate două stații temporare, după cum urmează: ”Gheorghe Lazăr” pe strada Ghimbavului (în locul stației ”Școală Cristian”) și ”Școala Gimnazială” pe strada Morii (în locul stației ”Parcul Eroilor”).

RATBV își cere scuze călătorilor afectați de această măsură pentru disconfortul creat și îi asigură că imediat după finalizarea lucrărilor va relua circulația pe liniile 110 și 120 pe traseele obișnuite. 

Marian STOICA