ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Știri sportive Înapoi

Trei fotbaliști noi sunt în probe la FC Brașov

Publicat: marți, 11 Ianuarie 2022 , ora 16.40
Sursa foto: FC Brașov
Sursa foto: FC Brașov

Antrenorul Călin Moldovan testează de astăzi încă trei fotbaliști la antrenamentele celor de la FC Brașov. Doi dintre aceștia sunt brașoveni, iar cel de-al treilea a venit tocmai de la Călărași.

Cosmin Turcu este un atacant, de 27 de ani, crescut de Colțea Brașov, care în prima parte a sezonului a jucat pentru Unirea Slobozia. Cel de-al doilea brașovean este tânărul Cosmin Moisa, un mijlocaș central crescut de Brașova, născut în 2004. Cel de-al treilea este un tânăr atacant de 20 de ani venit de la Înainte Modelu, Robert Gabriel Andreescu născut la Călărași.

La pregătiri a ajuns și Iulian Laurențiu Popescu, portarul care a fost împrumutat până la finalul sezonului de la Universitatea Craiova. Portarul de 25 de ani a jucat în prima parte a sezonului la Poli Iași.

Mă simt bine, după o pauză de o lună începutul e mai greu, dar sunt bine. Mă bucur foarte mult pentru încredere. Îmi doresc să reușesc aici, când o să fiu folosit să îmi ajut colegii, echipa. Să iasă bine, să nu retrogradăm, sper să facem meciuri foarte bune. Vreau să adunăm cât mai multe puncte, să joc cât mai multe minute, să ajut echipa, asta o să îmi dea mai multă încredere în mine”, a spus Iulian Laurențiu Popescu.

În această dimineață jucătorii de la FC Brașov au efectuat vizita medicală la o clinică privată. De săptămâna viitoare fotbaliștii vor pleca în cantonament la Tg Secuiesc unde vor disputa 6 meciuri de pregătire.

Adrian Susanu