ACUM:
20.00
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
Pop Star
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Vocea de radio Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

”VOCEA DE RADIO”. Mario Ciprian Codreanu, un Michael Jackson în miniatură

Publicat: vineri, 12 Mai 2023 , ora 15.25
Sursa foto: Radio România Brașov FM / Arhiva personală concurent
Sursa foto: Radio România Brașov FM / Arhiva personală concurent
Îndrăgostit de muzica idolului său Michael Jackson, finalistul "Vocea de Radio" o și interpretează ori de câte ori are ocazia.

Mario Ciprian Codreanu are puțin peste 10 ani și visează ca atunci când va fi mare să cânte pe scenă alături de Bruno Mars, iar asta doar pentru că nu se mai poate alături de Michael Jackson.

"Pentru mine, muzica înseamnă distracție și, bineînțeles, multă muncă deoarece fără muncă nu ai cum să reușești", ne-a mărturisit Mario.

Finalistul "Vocea de Radio" este elev în clasa a IV-a a Școlii Gimnaziale nr. 30 din Brașov, iar în timpul liber merge la cursuri de canto la Palatul copiilor din Brașov unde studiază alături de profesorul Dragoș Cucos, iar în particular cu artista și profesoara de canto brașoveană Dalma Kovacs.

Pe lângă muzică, Mario Ciprian Codreanu practică KRAV MAGA, o artă marțială israeliană de auto-apărare, dar se pregătește intensiv și la limba engleză pentru a-și lua atestatul Cambridge. Pe lângă toate aceste activități, concurentul nostru practică înotul și fotbalul.

La capitolul muzică, tocmai idolul său i-a purtat noroc. Astfel, la Festivalul Național de Muzică Pop pentru Copii și Adolescenți ,,Dracula", organizat la Bran, a luat Trofeul "Michael Jackson", la secțiunea "IN MEMORIAM", iar la Festivalul "Brașov Art Talent" a ocupat Locul III interpretând piesa Billy Jean. În palmaresul său are și Diploma de excelență obținută în tabăra de ,,Dezvoltare personală prin teatru si muzică", organizată pe Valea Șipotului.

Mario Ciprian Codreanu va concura la "Vocea de Radio", duminică, 14 Mai.
Bianca Bucă