ACUM:
21.00
Pop Star
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Vreme de primăvară pe pârtiile din Poiana Brașov

Publicat: luni, 12 Februarie 2024 , ora 9.01
FOTO: Facebook / Emil Fărcășanu
FOTO: Facebook / Emil Fărcășanu

În această dimineață s-a înregistrat o temperatură de -1 grad Celsius în Masivul Postăvarul și +4 grade în Poiana Brașov. Cerul este senin și sunt condiții numai bune pentru practicarea sporturilor de iarnă.

Exceptând zona “S-ul Mare” de pe Pârtia Lupului și Pârtia Subteleferic Inferior, toate celelalte pârtii sunt deschise, amenajate și se prezintă, încă, în condiții bune, deși avem vreme de primăvară! În Poiana Brașov sunt deschise și amenajate pârtiile Bradul și Stadion. Stratul de zăpadă măsoară 30-40 de centimetri în zona superioară și 20-30 de centimetri în zona inferioară.

Atenție, schiori! Din cauza diferențelor mari de temperatură între zi și noapte, zăpada poate fi tare sau chiar înghețată, mai ales în zona superioară a masivului.

În această dimineață funcționează următoarele instalații de transport pe cablu: telecabina Capra Neagră, telegondola, telescaunele Ruia și Lupului, teleschiurile Bradul și Stadion.

Ski-pass-urile, inclusiv cu opțiunile valabile pentru Miercurea brașovenilor, pot fi încărcate și online: www.skibv.ro.

Informații despre starea pârtiilor și funcționarea transportului pe cablu: https://starepartii.brasovcity.ro/

Marian STOICA