ACUM:
8.00
Radiojurnal

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Weekend culinar și muzical pentru brașoveni la Street Food Festival

Publicat: sâmbătă, 15 Iulie 2023 , ora 15.38
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Aleea de sub Tâmpa s-a umplut de mirosuri îmbietoare ale bucătăriilor din toată lumea.

Delicii culinare pe bază de carne, vegetariene, dar și dulciuri, pe toate acestea le puteți încerca în cadrul Street Food Festival, deschis până duminică seara. Reprezentantul organizatorilor, Radu Constantinescu, ne-a dat toate detaliile:

Între cele peste 40 de rulote în care este preparată mâncarea este și una cu mâncare vegetariană. Gustoasă, dar și sănătoasă, spune comerciantul Marius Ene:

Niciun vizitator al târgului nu a putut rezista tentației și a încercat măcar un preparat fie pe bază de carne, fie vegetarian, chiar dacă prețurile sunt ușor piperate. Un preparat pleacă de la 40 de lei.

Pe lângă partea culinară, organizatorii au pregătit muzică live pentru vizitatori și show-uri culinare cu bucătari renumiți. Capul de afiș al concertelor din această seară este trupa Bosquito, iar duminică, evenimentul se va încheia cu trupa The Mono Jacks.
Adina Chirvasă