ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

"EVITĂ SUSPENDAREA, ALEGE AUTORIZAREA!”

Publicat: luni, 20 Ianuarie 2020 , ora 16.23
Sursa foto Poliția Locală Brașov
Sursa foto Poliția Locală Brașov

Comercianții din Brașov trebuie să intre în legalitate și să solicite toate autorizațiile necesare pentru desfășurarea activității. Avertismentul a fost lansat de Poliția Locală care a început, de astăzi, campania de prevenire și informare intitulată "EVITĂ SUSPENDAREA, ALEGE AUTORIZAREA!".

"Timp de 2 săptămâni, polițiștii locali vor sta de vorbă cu reprezentanții firmelor, în special cu cei care își desfășoară activitatea în complexele comerciale din municipiu. Aceștia trebuie să știe că exercitarea de activități de comercializare fără acordul sau autorizația de funcționare emisă de autoritatea publică, reprezintă contravenție și se sancționează cu suspendarea activității comerciale până la data autorizării, dar și cu amendă, conform legislației în vigoare.", a precizat Anca Lăutaru, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Brașov.

Agenții economici trebuie să intre în legalitate până în luna martie, când vor începe ample controale în acest domeniu, iar cei care nu se conformează vor fi aspru sancționați.

Monica Neacșu