ACUM:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Dăruiește un suflet din suflet, de Valentine's Day

Publicat: marți, 11 Februarie 2020 , ora 15.55
Sursa foto Facebook - Libearty
Sursa foto Facebook - Libearty

Un certificat de adopție a unui urs sau a unui cățel este cadoul inedit propus de reprezentanții Sanctuarului din Zărnești, care, din banii adunați în acest fel, au grijă de cei aproape 130 de urși aflați în grija Libearty Bears.

Îndrăgostiții pot cumpăra persoanei iubite un certificat de adopție pentru un urs sau cățel, acum cu preț special: 30 de euro. Banii vor fi folosiți pentru întreținerea animalelor.

Paula Ciotloș, reprezentant al rezervației, a declarat că această ofertă de Valentine's Day a prins deja în rândul iubitorilor de animale.

"Un astfel de cadou îi tranformă pe îndrăgostiți în supereroi, atât pentru animale, cât mai ales pentru persoana iubită, dacă aceasta este iubitoare de animale. Noi avem certificate de adopție virtuală clasice, pe tot parcursul anului, care ajung la 60 de euro, însă pe aceste certificate ne-am gândit să facem o reducere consistentă a donațiilor, 30 de euro.", a declarat Paula Ciotloș.

Doritorii unui astfel de cadou inedit pot alege chiar modelul certificatului, vizitând site-ul Asociației Milioane de Prieteni.

Paula Ciotloș a precizat că banii vor fi folosiți pentru îngrijirea animalelor salvate și de care se îngrijesc membrii și voluntarii Asociației care are în grijă trei adăposturi de câini și un sanctuar de urși.

Camelia Vlad