ACUM:
14.00
Buletin de știri
Urmează:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Apoi:
15.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Un nou record negativ! 27 de unități de învățământ din județ au fost închise parțial, astăzi, din cauza gripei

Publicat: joi, 20 Februarie 2020 , ora 14.33
Sursa foto radioromaniacultural
Sursa foto radioromaniacultural

27 de școli și grădinițe din județul Brașov au fost închise parțial, astăzi, din cauza gripei, informează Ministerul Educației.

Astfel, în municipiul Brașov cursurile au fost suspendate la unele clase din școlile 1, 5, 8, 9, 13, 19, 25, 27, 30, Colegiul de Științe 'Grigore Antipa', Colegiul Tehnic 'Mircea Cristea', Liceul 'Andrei Mureșanu' , dar și clase din grădinițele 2, 11, 13 și 15.

În județ, au fost suspendate cursurile la Făgăraș, la Colegiul Național 'Radu Negru' și Liceul Teologic Ortodox 'Sf. Constantin Brâncoveanu' , dar și la Liceul Teoretic 'George Moroianu' din Săcele. La Codlea, afectate sunt Grădinița cu Program Prelungit Nr. 4, Școala Gimnazială Nr. 3 și Liceul Teoretic 'Ioan Pascu'. Alte 5 școli, respectiv Școlile Gimnaziale din Cața, Hărman, Lunca Câlnicului, Școala Gimnaziala nr.1 din Zărnești dar și Liceul Teoretic 'Mitropolit Ioan Mețianu', au fost închise parțial.

Potrivit oficialilor din Ministerul Educației, la trei cazuri de gripă confirmate, într-o clasă, cursurile sunt suspendate.

De asemenea, dacă peste 20% dintre elevii unei școli lipsesc trei zile consecutive, din cauza gripei, orele vor fi suspendate în unitatea de învățământ respectivă.

Radio România Brașov FM