ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Concert de blues în premieră la Brașov, cu Berti Barbera și Big Band-ul Radio

Publicat: marți, 25 Februarie 2020 , ora 14.32
facebook.com
facebook.com
Primul an de emisie al postului Radio România Brașov FM va fi marcat printr-un concert în premieră, pe scena Sălii Patria - Berti Barbera si Big Band-ul Radio, codus de dirijorul Ionel Tudor. De asemenea, pianiștii Horia Mihail și Ioan-Dragoș Dimitriu v-au pregătit un concert de pian la patru mâini.
Vineri, 28 februarie, ora 19.00, #dăruimradio pentru pacienții îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței. Ca să aflăm mai multe despre concertul de blues am stat de vorbă cu Berti Barbera. 

„Asemenea concerte au loc destul de rar, dintr-un motiv firesc. Este vorba despre orchestră, de un concert de muzică americană. E o ocazie rară să vezi un asemenea spectacol care se desfășoară sub patronajul unor oameni competenți. Modelul nostru este scena muzicală internațională, și lumea se va simți ca acasă - mă refer la iubitorii acestui gen care gravitează în jurul blues-ului. Eu invit, nu oblig, pe toți cei care își doresc un moment de autenticitate, profesionalism, de muzică bună, îl recomand tuturor celor care vor să se regăsească în asta și va fi o oră și ceva de intensitate, de muzică, pe fondul bunei dispoziții.”, a declarat artistul. 

Berti Barbera a ținut să sulinieze și importanța implicării oamenilor în actele de caritate, ținând cont că fondurile strânse din vânzarea biletelor la acest concert vor fi donate către HOSPICE Casa Speranței.

„Cel mai important lucru este că folosim calitatea în slujba unui gest normal și sunt foarte bucuros că v-ati gândit și la noi și cu atât mai mare va fi plăcerea de a ne implica într-un asemenea concert, la Brașov, locul care cel puțin pe mine mă leagă de lucruri bune și de oameni de calitate.”

Biletele pentru concertul din 28 februarie sunt disponibile pe site-ul spectacolebrasov.ro și la casa de bilete a Sălii Patria. Prețul unuia este 75 de lei. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov. 

Theodora Ștefan