ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovenii cumpără alimente ca de sărbători

Publicat: vineri, 28 Februarie 2020 , ora 14.10
Sursa foto radioresita.ro
Sursa foto radioresita.ro

Fluxul de marfă din marile magazine este de două ori mai mare decât în mod obișnuit, fiind comparabil cu cel înregistrat în perioada sărbătorilor de iarnă. Așa susțin reprezentanții marilor rețele de retail care s-au întâlnit, vineri, cu prefectul județului Brașov, Mihai-Cătălin Văsii.

Tema discuțiilor a fost legată de măsurile necesare pentru a nu apărea probleme în aprovizionarea cu produse alimentare de strictă necesitate.

În acest moment, nu există probleme cu aprovizionarea, susțin reprezentanții magazinelor, stocurile sunt suficiente și se depun toate eforturile pentru asigurarea în perioada următoare a unui disponibil crescut de mărfuri alimentare.

Prefectul județului Brașov a solicitat, de asemenea, comercianților, să ia toate măsurile de protecție a angajaților și a făcut un apel ca rețelele de retail să își dea concursul, în măsura în care acest lucru este posibil, pentru asigurarea, prin donație, la solicitarea Direcției de Sănătate Publică Brașov, a unor cantități de alimente de primă necesitate, în cazul în care vor exista persoane puse în carantină pe teritoriul județului, o procedură în acest sens urmând a fi elaborată în zilele următoare.  

Radio România Brașov FM