ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Aproape 15.000 de lei, strânși în urma concertului caritabil organizat de Radio România Brașov FM, pentru pacienții îngrijiți de HOSPICE

Publicat: miercuri, 4 Martie 2020 , ora 13.08
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

14.635 de lei! Aceasta este suma care s-a strâns în urma concertului aniversar și caritabil, organizat de Radio România Brașov FM, în data de 28 februarie, la Sala Patria din Brașov.

Toți banii au intrat în conturile HOSPICE Casa Speranței, iar reprezentanții fundației au anunțat că suma acoperă 163 de consultații în ambulator.

Vă reamintim că, la un an de de la prima emisie pe 93,3 FM, Radio România Brașov FM a organizat un concert extraordinar, dedicat pacienților îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței.

Pentru această cauză nobilă, ni s-au alăturat pianiștii brașoveni Horia Mihail și Ioan Dragoș Dimitriu, Big Band-ul Radio și Berti Barbera. 

Monica Neacșu