ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primăria Făgăraș a decis interzicerea tuturor evenimentele organizate pe raza municipiului până în data de 31 martie

Publicat: marți, 10 Martie 2020 , ora 14.48
Sursa foto Facebook
Sursa foto Facebook

Primăria Făgăraș a decis luni, 9 martie, interzicerea tuturor evenimentele organizate pe raza municipiului Făgăraș până în data de 31 martie.

Măsura a fost luată în urma consultărilor cu reprezentanții DSP Brașov, în contextul epidemiologic cauzat de Sindromul Respirator Acut cu noul coronavirus COVID-19.

Termenul limită poate fi prelungit în funcție de evoluția situației.

"Măsurile sunt necesare pentru prevenirea răspândirii virusului, conform deciziilor luate la nivel național și județean, și le-am aplicat în urma consultărilor pe care le-am avut în această dimineață cu reprezentanții DSP Brașov. Ne-am dotat cu toate materialele necesare în cazul unei eventuale intervenții: măști, dezinfectanți, combinezoane. Nu se pune problema de panică,pentru că sunt, repet, măsuri preventive", a declarat primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu.

Radio România Brașov FM