ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Târgul de Carte și Muzică Libris a fost anulat

Publicat: marți, 10 Martie 2020 , ora 16.26
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Târgul de Carte și Muzică Libris, ediția a XVII-a, ce era programat în perioada 26 - 29 martie 2020 a fost anulat, au anunțat reprezentanții Asociației Libris Cultural Brașov.

Decizia organizatorilor se înscrie în măsurile preventive anunțate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență ce vizează atât evenimentele publice, cât și cele private, organizate fie în spații închise, fie în aer liber și care implică participarea a peste 1000 de persoane.

"Am luat hotărârea de a anula manifestarea deoarece prioritatea noastră în acest moment este siguranța publicului brașovean, a colaboratorilor și invitaților veniți din întreaga țară și din străinătate. De îndată ce situația generală se va normaliza, ne vom concentra efortul organizatoric pentru o nouă ediție de succes” a declarat Rodica Totoianu, Președinte Asociația Libris Cultural Brașov.

Radio România Brașov FM