ACUM:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Afectate de coronavirus, micile afaceri sunt susținute de mămicile antreprenor brașovene

Publicat: joi, 12 Martie 2020 , ora 13.46
Sursa foto: Bussines Mom Club Sibiu
Sursa foto: Bussines Mom Club Sibiu

La Brașov, comunitatea locală și micile afaceri sunt susținute de mămicile antreprenor.

Andreea Păun este mama care, pe grupul de socializare Business Mom Club, a lansat ideea ca în această perioadă dificilă, instructorii și antrenorii copiilor lor să fie plătiți în continuare chiar dacă micuții nu vor mai putea merge deocamdată la cursurile extrașcolare precum cele de înot, karate sau șah.

"M-am gândit ceva timp dacă să scriu sau nu. Nu cred în exagerări și nici în răspândirea panicii, dar cred în asumarea propriei responsabilități, în a acționa matur și a fi parte activă din comunitatea ta", a scris Andreea Păun.

În acest fel se dorește ca instructorii, profesorii și antrenori să nu rămână fără o sursă de venit. Ideea a fost rapid îmbărțișată de toate mămicile din grup, dar și de membrele și coordonatoarele Asociației Happy Moms, care, în plus, pun la dispoziție o platformă online pentru ca aceste cursuri extrașoclare să poată fi susținute prin intermediul internetului.

"Doamnele care au activități pentru copii, cele care doresc, să susțină activități online, cel puțin o oră - dar pot fi și mai multe - pe zi, pe categorii de vârstă, cu copiii mamelor din acest grup. Acestea stabilesc și un preț pentru activitățile lor, iar noi, mamele copiilor, plătim pentru acest serviciu. Doamnele cu activități și copiii primesc acces pe platforma Zoom, ne îngrijim noi să plătim abonamentul pentru a avea acces cel mult 100 copii. Dacă vor fi mai mulți, găsim soluții. În felul acesta, copiii au activitate, mamele câștigă, iar noi, mamele beneficiarilor, ne bucurăm că cei mici se distrează și învată în același timp", a declarat Dana Lupșa, președintele Asociației Happy Moms.

Bianca Bucă