ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Atelierele auto au luat măsuri suplimentare de prevenire a infectării cu noul coronavirus

Publicat: luni, 16 Martie 2020 , ora 11.08

Cum era de așteptat, și în service-urile auto activitatea a scăzut din cauza pandemiei de coronavirus. În mod normal, în această perioadă de început de primăvară, service-urile auto erau foarte aglomerate și orice lucrare se realiza pe bază de programare. Acum, însă, activitatea este nedorit de "relaxată".

Reprezentantul unui service auto, Vasile Tampa, a declarat: "Actuala criză ne-a determinat să luăm măsurile necesare: contacte cât mai puține între oameni, punem folii pe mașini, pe mânere, atunci când lucrăm la ele (…) Cam 80% dintre clienții noștri au renunțat să mai vină la service în această perioadă. Dar mergem înainte, nu avem ce face! Va fi o problemă pentru noi și din punct de vedere fianciar, pentru că salariile trebuie asigurate, chiriile trebuie plătite. Voi vorbi cu proprietarul spațiilor, să ajungem cumva la o înțelegere, altfel mi-e teamă că voi închide atelierul (…) Posibil să luăm decizia de a face niște reduceri la manoperă în această perioadă. Încercăm să rezistăm până trece criza".

Clientii au rămas impresionați de măsurile luate, chiar dacă recunosc că au venit cu îndoieli la service în această perioadă.

"Măsurile trebuie luate, mai ales în această perioadă, pentru că este vorba despre siguranța și sănătatea noastră. Apreciem că se ia în considerare și aici acest aspect. Nici eu nu aș fi venit astăzi la service, dar am avut o problemă la mașină pe care trebuia să o rezolv urgent, așa că am lăsat deoparte îndoielile și m-am prezentat. M-am bucurat când am văzut că sunt precauți și mecanicii", ne-a spus Bogdan Ionescu, unul dintre puținii clienți întâlniți în service-ul auto.

 

Radio România Brașov FM