ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Comunitatea brașoveană își susține eroii din linia I

Publicat: miercuri, 18 Martie 2020 , ora 20.55
Sursa foto: Facebook Asociatia Pro Afaceri
Sursa foto: Facebook Asociatia Pro Afaceri

Oamenii de afaceri din Brașov vin în sprijinul medicilor aflați în linia 1 în lupta cu noul coronavirus.

La inițiativa Asociației Dăruieștre Viața și a Fundației Comunitare, mai mulți oameni de afaceri și patroni de restaurante din Brașov le vor oferi doctorilor câte o masă caldă. Sub genericul Brașovul Pregătit, proiectul a beneficiat de donații venite din partea antreprenorilor brașoveni care vor să susțină, în acest fel, lupta împotriva îmbolnăvirilor.

De luni, timp de trei săptămâni, un restaurant cu specific românesc din Brașov va oferi 64 de meniuri gratuite, zilnic, medicilor care îi îngrijesc pe bolnavii de coronavirus la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov.

La rândul lor, membrii Breslei Cârciumarilor, o asociație care reunește restaurantele din centrul Brașovului le va oferi câte o masă caldă și cafea echipajelor medicale de urgență.

Brașovenii care vor să se implice în această campanie de sprijinire a medicilor din linia intai o pot face prin donații în contul Asociației Pro Afaceri.
Radio România Brașov FM